Haarlem is een prachtige stad met vele mogelijkheden voor ontspanning. Wilt u uw boottocht combineren met museumbezoek, ludieke, culinaire of sportieve activiteit? Wij hebben goede contacten met diverse aanbieders aan het water en denken graag met u mee over een aantrekkelijk arrangement voor een uniek dagje Haarlem!

Denk bijvoorbeeld aan het combineren van uw boottocht met: een floating lunch of dinner, een partijtje frisbeegolf of kubb  aan de Mooie Nel, een kookworkshop in Haarlem of Spaarndam, paintball in Spaarnwoude, of een ludieke stadswandeling door Haarlem, etc.

Wilt u een aantal uur met uw groep op pad? Dan kunt een bijvoorbeeld een arrangement van vier uur samenstellen.

Dagje Haarlem – 3 uur

Dit is een arrangement van 3 uur, waarbij u een uur vaart en ondertussen geniet van een stuk verse appeltaart van Tummers. Vervolgens stapt u aan wal voor een puzzeltocht of een hofjestocht samen met een gids. Hierbij bezoekt u een aantal verschillende hofjes in het centrum van Haarlem. Vervolgens stapt u weer aan boord om nog een uur verder te varen. Ondertussen kunt u genieten van ons vrij drinkenarrangement.
Prijs is €39,- per persoon incl, varen, gids, appeltaart en het vrij drinkenarrangement. Uit te breiden met een lunch voor €10,- p.p. of een diner voor €15,- p.p.


Andere voorbeelden:

  • Stap aan boord en start met een smakelijke high tea en vaar mee rond Haarlem. Bekijk eerst Haarlem vanaf de waterkant, loop vervolgens met een gids mee door de binnenstad van Haarlem heen naar de Jopenkerk.
  • Bezoek in de ochtend een van de oude musea van Haarlem en stap vervolgens op een van onze boten. Geniet aan boord van een heerlijke luxe lunch of high tea tijdens een rondvaart langs de kunstzinnige plekken van Haarlem.
  • Maak een vaartocht naar Spaarndam. Ontdek vervolgens alle mooie plekken en spannende verhalen van Spaarndam door mee te lopen met een gids. Vaar terug en geniet van een smaakvolle maaltijd bij restaurant bij Tholen.
  • Opstappen bij Chocoase en geniet gelijk van diverse hapjes. Vaar mee door naar restaurant Zuidam, waar het hoofdgerecht aan boord wordt geserveerd. Ondertussen vaart u langs alle bijzondere plekken aan het Spaarne.
  • Geniet tijdens de vaartocht van koffie/thee met wat lekkers en vaar door naar Cruquius. Bezoek het museum van het gemaal. Vaar terug en geniet van een heerlijke lunch bij restaurant Zuidam. Dit restaurant bevindt zich naast molen de Adriaan, waar u ook een bezoek aan kunt brengen.

Neem nu contact met ons op!