Koffieboot
Gezellig aan de koffie en thee met eventueel wat lekkers erbij, terwijl een schipper u door Haarlem en omgeving vaart!
Eén uur varen, incl. frisdrank, koffie, thee én koekjes van Tummers (evt. met bier/wijn) € 15 p.p.
Extra varen per half uur € 7 p.p.
Twee uur varen, incl. frisdrank, koffie, thee én koekjes van Tummers (evt. met bier/wijn) € 27 p.p.
Vaartocht van 3 uur met tussenstop, incl. frisdrank, koffie, thee én koekjes van Tummers (evt. met bier/wijn) € 35 p.p.
Waterkoets koffieboot
75 minuten varen met koffie, thee en frisdranken (evt. ook bier en wijn) en zoete lekkernijen (chocola, petit glace en koekjes van Tummers) erbij. € 22,50 p.p.
Hollandse koffieboot
Eén uur varen met koffie, thee en frisdranken (evt. ook bier en wijn) én een stukje appeltaart erbij (anderhalf uur: €24,- p.p.; twee uur €29,- p.p.). € 18 p.p.
Koffieboot met Babette’s proeverij
Eén uur varen met koffie, thee en frisdranken (evt. ook bier en wijn) én een proeverij van zoete heerlijkheden van theesalon Bij Babette (anderhalf uur: €31,- p.p.; twee uur €35,- p.p.). € 25 p.p.
Of stel zelf uw koffieboot samen met een keuze uit de volgende hapjes:
Petit fours € 2 p.p.
Appeltaart € 3 p.p.
Gebak van Patisserie Tummers € 3,50 p.p.
Zoete lekkernijen (chocola, petit glace en koekjes etc. van Tummers) € 4 p.p.
Fika (Zweedse zoetigheden, zoals semla, kanelbulle en cocosmacroon ) van restaurant Frisk € 6 p.p.
Zoete proeverij van theesalon Bij Babette (zoals: cheese cake met frambozencoulis, limoengebak, citroencake, worteltaart, chocoladecake en handgemaakte truffels) € 9 p.p.

Extra mogelijkheden:

 • Een stadsgids mee aan boord (voor 1 à 1,5 uur) die verhaalt over de (historische) wetenswaardigheden van Haarlem: voor groepen t/m 12 personen: € 40; voor groepen groter dan 12 personen: € 50
 • Live muziek aan boord van onze “huismuzikant” Fredie Kuiper (richtprijs voor een uur € 75,-), zie pagina live muziek aan boord 
 • Wilt u er met uw gasten een gezellig dagje Haarlem van maken, denk dan ook eens aan een vaartocht van 2,5 uur of langer naar bijvoorbeeld Spaarndam, Cruquius of de Molenplas, eventueel te combineren met een activiteit. Ook een puzzeltocht door Haarlem, al dan niet met quizz en prijsje erbij óf onze Haarlemse hofjestocht is een leuke aanvulling op uw vaartocht! Kijk voor ideeën op de pagina vaartochten
 • Combinaties van arrangementen zijn mogelijk, kijk voor een overzicht van de mogelijkheden op de pagina prijzen & catering.
 • U mag ook zelf de hapjes, taart, etc. meenemen!
 • Koffie, cappuccino etc. van restaurant Zuidam (prijs drankenkaart Zuidam)
 • Heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op en wij denken mee voor een arrangement op maat!

Voor al onze arrangementen geldt:

 • Prijzen zijn per persoon en gelden voor groepen vanaf 10 volwassenen. Wilt u met minder personen varen, dan geldt een toeslag. Bij groepen van meer dan 30 personen is een korting van toepassing. Kinderen tot 6 jaar varen gratis mee, van 6 tot 12 jaar voor de halve prijs.
 • Prijzen zijn totaalprijzen per persoon, dus inclusief boothuur, schipper en de eventuele bij het arrangement aangegeven catering.
 • Wij gaan uit van self service aan boord. Wenst u bediening tijdens de vaartocht, dan rekenen wij daarvoor € 20,- per uur.
 • U kunt zelf uw opstapplaats kiezen, zie de pagina opstapplaatsen voor alle opties.