Een uniek avondje uit, varend genieten van elkaars gezelschap en van een heerlijk diner of buffet. Op een zwoele zomeravond in de open lucht, maar als het weer wat minder is comfortabel overdekt en (zo nodig) verwarmd. Tijdens de vaartocht kunnen wij afmeren bij diverse restaurants, waar de gerechten rechtstreeks vanuit de keuken voor u aan boord worden geserveerd.

U kunt kiezen voor een informele setting met allerlei tapas op tafel óf voor een diner waarbij iedereen aan tafel zit. Op de salonboot is plaats voor maximaal 12 personen; op de zolderschuit kunnen maximaal 18 personen aan tafel dineren en is er plek voor ongeveer 35 personen bij een maaltijd in buffetvorm.

Onderstaande prijzen zijn inclusief het vrij drinken arrangement (bier, wijn en frisdranken) aan boord en gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen.

Download .pdf met alle informatie

Satéboot
Anderhalf uur varen met vrij drinkenarrangement terwijl u geniet van saté van kippendij met huisgemaakte pindasaus, groenten en frites van restaurant Zuidam, zo uit de keuken voor u aan boord geserveerd. € 37,50 p.p.
Tapasboot (in samenwerking met Spanish Harlem)
Anderhalf uur varen met 3 warme en 15 koude tapas met stokbrood.
Een indicatie van wat u kunt verwachten: pinchos pollo, albondigas, tortilla, olijven, chorizo, tapenades, pepadew, champinones en ajo, banderillas, queso ajo, alioli, longaniza, gamba’s en ajo.
€ 39,50 p.p.
Uitgebreider en luxe buffet met o.a. paella € 44,50 p.p.
Tapasboot ‘shared tapas’ (in samenwerking met Vijn Catering)
Anderhalf uur varen met 15 hapjes per persoon in een mix gepresenteerd op meerdere kleine planken of étagères. Er zitten 5 warme hapjes bij, die in chaving dishes worden geserveerd. Alles met voldoende stokbrood en dip. € 47,50 p.p.
Waterkoetsdiner
Anderhalf uur varen terwijl u geniet van een hoofdgerecht van Restaurant Zuidam dat voor u aan boord wordt geserveerd. U kunt hierbij kiezen uit: saté van kippendij, het vis-van-de-dag gerecht of het vegetarische daggerecht (zie www.restaurantzuidam.nl). Uw keuze kunt u op de dag van uw vaartocht doorgeven. € 41,50 p.p.
Waterkoets twee- of driegangendiner
Varen terwijl u geniet van een hoofdgerecht van Restaurant Zuidam (zie hierboven bij Waterkoetsdiner) in combinatie met een voor- en/of nagerecht. Het voorgerecht bestaat uit diverse borreltapas van Spanish Harlem, het nagerecht is een verrassingsdessert van patisserie Tummers. U kunt er (na overleg) voor kiezen om het hoofdgerecht in restaurant Zuidam te nuttigen (drankjes in het restaurant zijn dan voor eigen rekening).
Tweegangendiner, vaartocht 1,5 uur € 47 p.p.
Driegangendiner, vaartocht 2 uur € 62 p.p.
Varen + dineren aan wal
3 uur boothuur incl. 1 – 1,5 uur tussenstop om te dineren in Spaarndam, Cruquius, Mooie Nel of Haarlem. € 35 p.p.
Richtprijs driegangenmenu (excl. dranken in restraurant) €30-35 p.p. extra
Dinerboot Zuidam
Twee en een half uur varen met een driegangendiner van restaurant Zuidam dat voor u aan boord wordt geserveerd (incl. bier, wijn en frisdranken). € 73 p.p.
Barbecueboot
Bij lekker weer, heerlijk barbecueën aan boord van de Waterkoets of op een locatie aan de waterrand! Geheel verzorgd door www.bbqcompleetverzorgd.nl Vanaf € 55 p.p.
Pizzaboot
Combineer een vaartocht met een heerlijke Italiaanse pizza van de Pizzabakkers prijs op aanvraag
Extra mogelijkheden
Extra varen incl. drankjes, per half uur € 7 p.p.
Stadsgids voor 1 à 1,5 uur, tot max. 12 personen €40
Stadsgids voor 1 à 1,5 uur, vanaf 12 personen €50
Accordeonist, voor één uur €75
Bediening per uur op aanvraag
Prosecco of Cava, per fles € 12,50
Koffie, cappuccino etc. van restaurant Zuidam € 2,50
Cognac, whisky, likeur, per glas van restaurant Zuidam zie menukaart
U mag ook zelf wijn/champagne etc. aanleveren