Een uniek avondje uit, varend genieten van elkaars gezelschap en van een heerlijk diner of buffet. Op een zwoele zomeravond in de open lucht, maar als het weer wat minder is comfortabel overdekt en (zo nodig) verwarmd. Tijdens de vaartocht kunnen wij afmeren bij diverse restaurants, waar de gerechten rechtstreeks vanuit de keuken voor u aan boord worden geserveerd.

U kunt kiezen voor een informele setting met allerlei tapas op tafel óf voor een diner waarbij iedereen aan tafel zit. Op de salonboot is plaats voor maximaal 12 personen; op de zolderschuit kunnen maximaal 20 personen aan tafel dineren en is er plek voor ongeveer 35 personen bij een maaltijd in buffetvorm.

Onderstaande prijzen zijn inclusief het vrij drinken arrangement (bier, wijn en frisdranken) aan boord en gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen.

Satéboot
Anderhalf uur varen met vrij drinkenarrangement terwijl u geniet van saté van kippendij met huisgemaakte pindasaus, groenten en frites van restaurant Zuidam, zo uit de keuken voor u aan boord geserveerd. € 37,50 p.p.
Tapasboot (in samenwerking met Spanish Harlem)
Anderhalf uur varen met 3 warme en 15 koude tapas met stokbrood.
Een indicatie van wat u kunt verwachten: pinchos pollo, albondigas, tortilla, olijven, chorizo, tapenades, pepadew, champinones en ajo, banderillas, queso ajo, alioli, longaniza, gamba’s en ajo.
€ 42,50 p.p.
Eventueel uit te breiden met paella € 4,- p.p. extra
Tapasboot ‘shared tapas’ (in samenwerking met Vijn Catering)
Anderhalf uur varen met 15 hapjes per persoon in een mix gepresenteerd op meerdere kleine planken of étagères. Er zitten 5 warme hapjes bij, die in chaving dishes worden geserveerd. Alles met voldoende stokbrood en dip. € 46,50 p.p.
Waterkoetsdiner
Anderhalf uur varen terwijl u geniet van een hoofdgerecht van Restaurant Zuidam dat voor u aan boord wordt geserveerd. U kunt hierbij kiezen uit: saté van kippendij, het vis-van-de-dag gerecht of het vegetarische daggerecht (zie www.restaurantzuidam.nl). Uw keuze kunt u op de dag van uw vaartocht doorgeven. € 41,50 p.p.
Waterkoets twee- of driegangendiner
Twee uur varen terwijl u geniet van een hoofdgerecht van Restaurant Zuidam (zie hierboven bij Waterkoetsdiner) in combinatie met een voor- en/of nagerecht. Het voorgerecht bestaat uit diverse borreltapas van Spanish Harlem, het nagerecht is een verrassingsdessert van patisserie Tummers. U kunt er (na overleg) voor kiezen om het hoofdgerecht in restaurant Zuidam te nuttigen (drankjes in het restaurant zijn dan voor eigen rekening). € 56,- / € 63,- p.p.
Dinerboot exclusief
Twee en een half uur varen met een exclusief driegangendiner van restaurant Zuidam dat voor u aan boord wordt geserveerd.
Vaartocht van 2,5 uur incl. bier, wijn en frisdranken en drie gangendiner.
€ 73,- p.p.
Barbecueboot
Bij lekker weer, heerlijk barbecueën aan boord van de Waterkoets of op een locatie aan de waterrand! Geheel verzorgd door www.bbqcompleetverzorgd.nl prijs op aanvraag
Ook goed om te weten:
• Extra varen € 7,- p.p. per half uur, inclusief drankjes.
• Koffie, cappuccino etc. van restaurant Zuidam (prijs drankenkaart Zuidam).
• Extra welkomstdrankje (prosecco of cava) €12,50 per fles
• U mag ook zelf de wijn, champagne etc. aanleveren. (voor speciale wensen restaurant Zuidam)
• In plaats van het voorgerecht kunt u ook kiezen voor borrelplanken/ luxe noten/kleine hapjes. In plaats van het nagerecht kunt u ook een “ludiek” ijsje/koffie ophalen bij Tante Saar (ijssalon aan het Spaarne).
• Wij gaan uit van self-service aan boord. Wenst u bediening tijdens de vaartocht, dan berekenen wij extra kosten.
• Stadsgids voor één uur € 40 (bij maximaal 12 personen), € 50 (vanaf 13 personen)
Heeft u zelf een leuk idee of een ander restaurant aan het water in gedachten, neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee voor een arrangement op maat.