Een uniek avondje uit, varend genieten van elkaars gezelschap en van een heerlijk diner of buffet. Op een zwoele zomeravond in de open lucht, maar als het weer wat minder is comfortabel overdekt en (zo nodig) verwarmd.

U kunt kiezen voor een informele setting met allerlei tapas op tafel óf voor een diner waarbij iedereen aan tafel zit. Op de salonboot is plaats voor maximaal 12 personen; op de zolderschuit kunnen maximaal 18 personen aan tafel dineren en is er plek voor ongeveer 35 personen bij een maaltijd in buffetvorm.

Onderstaande prijzen zijn inclusief het vrij drinken arrangement (bier, wijn en frisdranken) aan boord en gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen.

Download .pdf met alle informatie

Tapas borrelboot
Tapas borrelboot 1,5 uur, met 5 luxe tapas van Vijn Party service € 32,50 p.p.
Tapas borrelboot 2 uur € 39 p.p.
Tapas borrelboot, 1,5 uur, met tapasborrelplank (10 tapas p.p.) € 35 p.p.
Tapas borrelplankboot 2 uur € 42 p.p.
Tapasboot (in samenwerking met Spanish Harlem)
Anderhalf uur varen met 3 warme en 15 koude tapas met stokbrood.
Een indicatie van wat u kunt verwachten: pinchos pollo, albondigas, tortilla, olijven, chorizo, tapenades, pepadew, champinones en ajo, banderillas, queso ajo, alioli, longaniza, gamba’s en ajo.
€ 39,50 p.p.
Uitgebreider en luxe buffet met o.a. paella € 44,50 p.p.
Tapasboot ‘shared tapas’ (in samenwerking met Vijn Catering)
Anderhalf uur varen met 15 hapjes per persoon in een mix gepresenteerd op meerdere kleine planken of étagères. Er zitten 5 warme hapjes bij, die in chaving dishes worden geserveerd. Alles met voldoende stokbrood en dip. € 47,50 p.p.
Extra mogelijkheden
Extra varen incl. drankjes, per half uur € 7 p.p.
Stadsgids voor 1 à 1,5 uur, tot max. 12 personen €40
Stadsgids voor 1 à 1,5 uur, vanaf 12 personen €50
Accordeonist, voor één uur €75
Bediening per uur op aanvraag
Prosecco of Cava, per fles € 12,50
Koffie, cappuccino etc. van restaurant Zuidam € 2,50
Cognac, whisky, likeur, per glas van restaurant Zuidam zie menukaart
U mag ook zelf wijn/champagne etc. aanleveren