Haarlem is een prachtige stad met veel mogelijkheden voor ontspanning. Wilt u een aantal uur met uw groep op pad? Combineer uw boottocht dan eens met een activiteit aan de wal.

Denk bijvoorbeeld aan het combineren van uw boottocht met: een lunch of diner op het water of aan de wal, een partijtje frisbeegolf of kubb aan de Mooie Nel, een kookworkshop in Haarlem of Spaarndam, paintball in Spaarnwoude, museumbezoek  of een ludieke stadswandeling door Haarlem. Wij hebben goede contacten met diverse aanbieders aan het water en denken graag met u mee over een aantrekkelijk arrangement!

Vaar- en puzzeltocht door Haarlem
Bij dit arrangement van 2,5 uur vaart u door het centrum van Haarlem en onderbreekt u uw vaartocht voor een puzzelwandeltocht van ongeveer 45 minuten langs een aantal bezienswaardigheden rondom de Grote markt en het Spaarne.  Er zijn twee puzzelroutes, dus u kunt de groep ook splitsen. Tijdens de puzzeltocht kan elk groepje punten verdienen door een aantal vragen te beantwoorden op een formulier. De vragen hebben betrekking op allerlei wetenswaardigheden over de historische binnenstad van Haarlem en de tocht is zo een leuke manier om Haarlem wat beter te leren kennen. Vaar- en puzzelarrangement van 2,5 uur € 29,- p.p. 

Haarlemse hofjestocht
Bij deze tocht bent u afwisselend op de Waterkoets, varend door het centrum van Haarlem, en gaat u van boord voor een korte wandeling naar 2 nabijgelegen hofjes.
Haarlemse hofjestocht, 1,5 uur boottocht incl. drankjes en gids € 27,50 p.p.
Haarlemse hofjestocht, 1,5 uur boottocht incl. drankjes zonder gids € 24,- p.p.
De tocht kan uitgebreid worden als u meer hofjes wilt bezoeken (of in combinatie met een lunch etc.) Houdt er rekening mee dat de hofjes op zondag gesloten zijn voor publiek. 

Mooie Nel tocht
Tocht over het Spaarne naar de “Mooie Nel” (ten noorden van Haarlem). Bij recreatiegebied het Schoteroog kunt u van boord voor een wandeling, zwemmen of sportieve activiteit. Zo hebben wij het Kubb spel aan boord maar u kunt er ook een balletje trappen (geen meerkosten). Of kies voor een langere activiteit zoals boogschieten of frisbee golf (tegen meerkosten en in samenwerking met Dynamique). Of bezoek paviljoen Loef voor een lunch, borrel of diner.  Een lunch of tussenstop in Spaarndam is ook mogelijk. Tocht van 2,5 uur, incl. drankjes aan boord en activiteit aan de wal: € 34,- p.p. 

Goed om te weten:
Elk half uur extra boothuur, incl. drankjes: € 5,- p.p.
Alle prijzen zijn inclusief BTW
Prijzen zijn gebaseerd op groepen van minimaal 10 volwassenen; bent u met minder dan 10 volwassenen, neem dan contact op over de prijs. Voor groepen vanaf 20 personen is korting mogelijk, vraag om offerte.
• Voor diverse cateringopties, zie de prijslijst.
• Mogelijk om onderweg ijsje te halen bij Tante Saar
• Zelf extra drankjes en hapjes meenemen is toegestaan; bordjes en vorkjes zijn aanwezig
• De opstapplaats is in overleg, zie de pagina opstapplaatsen voor alle opties
• Op de boot is zelfbediening, extra bediening is mogelijk in overleg. 

Extra mogelijkheden 
Stadsgids voor 1 uur op de boot, t/m 12 personen€ 40,- 
Stadsgids voor 1 uur op de boot, vanaf 13 personen€ 50,-