Dinerboot

Een uniek avondje uit, varend genieten van elkaars gezelschap en van een heerlijk diner. Op een zwoele zomeravond in de open lucht, maar als het weer wat minder is comfortabel overdekt en (zo nodig) verwarmd. Tijdens de vaartocht kunnen wij afmeren bij diverse restaurants aan het water, o.a. restaurant Zuidam in Haarlem, waar de gerechten rechtstreeks vanuit de keuken voor u aan boord worden geserveerd.  (eventueel ook bij De Kolk in Spaarndam, Nolita in Heemstede, Paviljoen Loef aan de mooi Nel)

U kunt zelf bepalen hoe lang u wilt varen en welke restaurants en gerechten u kiest, of u kunt uw keuze maken uit één van onze onderstaande populaire arrangementen. De prijzen op het menu van de restaurants worden aan u doorberekend.

Voorbeelden van populaire dinerboten:

Satéboot:  van restaurant Zuidam: 1.5 uur 49.- pp.   2 uur 57- euro pp. 

1,5 uur varen terwijl u geniet van een satémaaltijd van kippendijen met frites van Restaurant Zuidam dat voor u aan boord wordt geserveerd.  Uw keuze kunt u tijdens de vaartocht doorgeven aan de schipper. Daarbij onbeperkt frisdranken, bier en wijn aan boord (eventueel ook of vegetarische maaltijd of vis  à 2 – 5  euro extra)

 

Hoofdgerecht van restaurant Zuidam à 59,- p.p.

Twee uur varen terwijl u geniet van een hoofdgerecht van Restaurant Zuidam dat voor u aan boord wordt geserveerd. U kunt hierbij kiezen uit: saté van kippendij, hamburger,  vegetarische eventueel vis tegen extra kosten (zie www.restaurantzuidam.nl). Uw keuze kunt u tijdens de vaartocht doorgeven aan de schipper. Daarbij onbeperkt frisdranken, bier en wijn aan boord.

Leuke optie: starten met borrelplanken van de Zuivelhoek à 4 euro pp. (inclusief brood en tapenades etc. 6 euro pp.

nagerecht van restaurant Nolita in Heemstede of restaurant de Kolk in Spaarndam

 

Shared tapasdiner à 64 euro pp. 

Vaartocht van twee uur met een shared tapasdiner met  diverse warme en koude tapas, brood en tapenades van Spanish Harlem. Daarbij onbeperkt frisdranken, bier en wijn aan boord.

Shared tapas à 49 euro pp. 

Vaartocht van 1,5 uur met diverse koude tapas, brood en tapenades van Spanish Harlem. Daarbij onbeperkt frisdranken, bier en wijn aan boord.

 

Dineren naar eigen invulling

U kunt ook kiezen voor een diner helemaal naar eigen invulling. U start uw boottocht bijvoorbeeld met borrelplanken of een voorgerecht van restaurant Zuidam. Het hoofdgerecht van restaurant Zuidam of Paviljoen Loef aan de mooie Nel en het nagerecht van restaurant de Kolk in Spaarndam en als afsluiting koffie etc. van restaurant Zuidam.  (of neem zelf een (extra) voorgerecht, dessert mee)

Maar als u zelf een leuk idee of een ander restaurant aan het water in gedachten heeft, laat het ons vooral weten, wij denken graag met u mee voor een arrangement op maat.

 • 2 uur boothuur en vrij drinkenarrangement aan boord: € 37,50 p.p.  elk half uur extra 8 euro p.p.

De gerechten en de drankjes in de restaurants komen daar nog bij!

 

Goed om te weten:

 • Elk half uur extra boothuur, incl. drankjes: € 8,- p.p.
 • Alle prijzen zijn inclusief BTW
 • Prijzen zijn gebaseerd op groepen van minimaal 10 volwassenen; bent u met minder dan 10 volwassenen, neem dan contact op over de prijs. Voor groepen vanaf 20 personen is korting mogelijk, vraag om offerte.
 • Diverse cateringmogelijkheden, zie de prijslijst.
 • Voor speciale wijnen, zie menukaart restaurant Zuidam
 • Mogelijk om onderweg ijsje te halen bij Tante Saar
 • Zelf extra drankjes en hapjes meenemen is toegestaan; bordjes en vorkjes zijn aanwezig
 • De opstapplaats is in overleg, zie de pagina opstapplaatsen voor alle opties
 • Op de boot is zelfbediening, extra bediening is mogelijk.

Heeft u specifieke wensen, bijvoorbeeld een stadsgids, bierproeverij of live muziek aan boord? Bespreek het met ons, er is veel mogelijk op de Waterkoets!

Extra mogelijkheden

 • Stadsgids voor 1 uur op de boot, t/m 12 personen € 40,-
 • Stadsgids voor 1 uur op de boot, vanaf 13 personen € 50,-