Theesalon Bij Babette is Haarlems enige echte Britse theesalon. Bij Babette staat bekend om haar Afternoon Tea en Scones en serveert ook zelfgemaakte taarten. Geniet van Babette’s heerlijkheden aan boord van onze zolderschuit of salonboot!`

High Tea boot € 59, p.p. (ook als lunch)

Anderhalf uur varen door Haarlem en omgeving terwijl u geniet van een Traditional High Tea, die bestaat uit diverse kleine stukjes gebak, finger sandwiches en scones met room en huisgemaakte jam; allemaal vers bereid door Bij Babette! Daarbij natuurlijk onbeperkt thee, maar ook koffie, frisdrank en desgewenst een wijntje of biertje staan voor u klaar aan boord van de Waterkoets.

Zoete heerlijkheden € 39 p.p.

Anderhalf uur varen door Haarlem en omgeving terwijl u geniet van diverse zoete heerlijkheden, vers bereid door Bij Babette / Queens. Daarbij natuurlijk onbeperkt thee, maar ook koffie, frisdrank en desgewenst een wijntje of biertje staan voor u klaar.

Denk ook eens aan het combineren van uw boottocht met een activiteit, zoals een wandelpuzzeltocht door het centrum van Haarlem, een hofjestocht of bezoek aan museum, zie Varen + activiteit!

Goed om te weten:

  • Elk half uur extra boothuur, incl. drankjes: € 8 p.p.
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW
  • Prijzen zijn gebaseerd op groepen van minimaal 10 volwassenen; bent u met minder dan 10 volwassenen, neem dan contact op over de prijs. Voor groepen vanaf 20 personen is korting mogelijk, vraag om offerte.
  • De opstapplaats is in overleg, zie de pagina opstapplaatsen voor alle opties
  • Op de boot is zelfbediening, extra bediening is mogelijk in overleg.

Extra mogelijkheden

  • Stadsgids voor 1 uur op de boot, t/m 12 personen € 40,-
  • Stadsgids voor 1 uur op de boot, vanaf 13 personen € 50,-