Theesalon Bij Babette/ Queens is Haarlems enige echte Britse theesalon. Bij Babette / Queens staat bekend om haar Afternoon Tea en Scones en serveert ook zelfgemaakte taarten. Geniet van Babette’s heerlijkheden aan boord van onze zolderschuit of salonboot!`

High Tea boot € 59, p.p. (ook als lunch)

Anderhalf uur varen door Haarlem en omgeving terwijl u geniet van een Traditional High Tea, die bestaat uit diverse kleine stukjes gebak, finger sandwiches en scones met room en huisgemaakte jam; allemaal vers bereid door Queens tearoom  www.queenstearoom.nl ! Daarbij natuurlijk onbeperkt thee, maar ook koffie, frisdrank en desgewenst een wijntje of biertje staan voor u klaar aan boord van de Waterkoets.

Zoete heerlijkheden € 39 p.p.

Anderhalf uur varen door Haarlem en omgeving terwijl u geniet van diverse zoete heerlijkheden, vers bereid door Bij Babette / Queens. Daarbij natuurlijk onbeperkt thee, maar ook koffie, frisdrank en desgewenst een wijntje of biertje staan voor u klaar.

Denk ook eens aan het combineren van uw boottocht met een activiteit, zoals een wandelpuzzeltocht door het centrum van Haarlem, een hofjestocht of bezoek aan museum, zie Varen + activiteit!

Goed om te weten:

  • Elk half uur extra boothuur, incl. drankjes: € 8 p.p.
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW
  • Prijzen zijn gebaseerd op groepen van minimaal 10 volwassenen; bent u met minder dan 10 volwassenen, neem dan contact op over de prijs. Voor groepen vanaf 20 personen is korting mogelijk, vraag om offerte.
  • De opstapplaats is in overleg, zie de pagina opstapplaatsen voor alle opties
  • Op de boot is zelfbediening, extra bediening is mogelijk in overleg.

Extra mogelijkheden

  • Stadsgids voor 1 uur op de boot, t/m 12 personen € 40,-
  • Stadsgids voor 1 uur op de boot, vanaf 13 personen € 50,-