Een aangename onderbreking van de werkdag of gewoon gezellig lunchen op het water met vrienden of familie! Hieronder enkele voorbeelden van populaire lunchboten.

Broodjes lunch € 44,- p.p.

Vaartocht van anderhalf uur door Haarlem en omgeving met luxe mini -broodjes. Daarbij onbeperkt gebruik van koffie, thee en frisdranken, bier en wijn.

Luxe lunch  € 49,- p.p.

Vaartocht van anderhalf een uur door Haarlem  met luxe mini- broodjes, zoetigheid, fruit. (eventueel uit te breiden met soep) Daarbij onbeperkt gebruik van koffie, thee en frisdranken én desgewenst een glaasje wijn of bier.

Lunch met luxe sandwiches van restaurant Zuidam € 44 p.p.

Vaartocht van 1,5 uur door Haarlem inclusief drankjes en luxe sandwiches van restaurant Zuidam.  (eventueel uit te breiden met soep) Voor extra mogelijkheden zie ook de menukaart van www.restaurantzuidam.nl

Luxe tapaslunch  € 49.50 p.p.

Anderhalf uur varen inclusief drankjes terwijl u geniet van diverse tapas, brood en tapenades van Spanish Harlem,  (inclusief warme tapas 59,50 euro pp.)

Twaalfuurtje van restaurant De Kolk in Spaarndam € 54,- p.p.

Boottocht van twee uur inclusief drankjes naar het pittoreske dorpje Spaarndam ten noorden van Haarlem en weer terug. Aan boord wordt het twaalfuurtje geserveerd door restaurant De Kolk in Spaarndam. Dit bestaat uit een soepje en twee belegde broodjes, waarbij u kunt kiezen uit vlees/vis/vegetarisch.

Lunch van theehuis de Cruquius  € 54,- p.p.

Boottocht van twee uur inclusief drankjes  naar Cruquius en weer terug. Aan boord wordt het twaalfuurtje geserveerd door theehuis de Cruquius. Dit bestaat uit  drie luxe mini-broodjes en klein kopje soep.

 

 

In overleg en tegen extra kosten is het  mogelijk om een tussenstop te maken en in het restaurant te lunchen.

Lunch op maat:

Uiteraard is het ook mogelijk om naar eigen invulling een lunchboot samen te stellen. Zie onze prijslijst voor de mogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om uw boottocht te onderbreken voor een lunch in bijvoorbeeld restaurant Zuidam, restaurant De Kolk in Spaarndam, paviljoen Loef of theehuis De Cruquius. En mocht u zelf een leuk restaurant aan het water in gedachten hebben, laat het ons vooral weten, wij denken graag met u mee voor een arrangement op maat.

Dieet of allergie?

Het is mogelijk om allergenen en dieetwensen direct door te geven.

Goed om te weten:

  • Elk half uur extra boothuur, incl. drankjes: € 8 p.p.
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW
  • Wijzigingen voor de cateraar kunnen uiterlijk drie dagen van tevoren nog worden doorgegeven.
  • Prijzen zijn gebaseerd op groepen van minimaal 10 volwassenen; bent u met minder dan 10 volwassenen, neem dan contact op over de prijs. Voor groepen vanaf 20 personen is korting mogelijk, vraag om offerte.
  • Diverse cateringmogelijkheden, zie de prijslijst.
  • Zelf extra drankjes en hapjes meenemen is toegestaan; bordjes en vorkjes zijn aanwezig
  • De opstapplaats is in overleg, zie de pagina opstapplaatsen voor alle opties
  • Op de boot is zelfbediening, extra bediening is mogelijk in overleg.

Extra mogelijkheden

  • Stadsgids voor 1 uur op de boot, t/m 12 personen € 40,-
  • Stadsgids voor 1 uur op de boot, vanaf 13 personen € 50,-