Een aangename onderbreking van de werkdag of gewoon gezellig lunchen op het water met vrienden of familie! Hieronder enkele voorbeelden van populaire lunchboten.

Feestelijke lunch € 39,50 p.p.

Vaartocht van anderhalf uur door Haarlem en omgeving waarbij de schipper feestelijke etagères met luxe mini-broodjes  (3 mini-broodjes per persoon) voor u op tafel heeft gezet. Daarbij onbeperkt gebruik van koffie, thee en frisdranken én desgewenst een glaasje wijn of bier.

Broodjes lunch € 38,- p.p.

Vaartocht van anderhalf uur door Haarlem en omgeving waarbij de schipper twee broodjes pp.  voor u op tafel heeft gezet. Daarbij onbeperkt gebruik van koffie, thee en frisdranken én desgewenst een glaasje wijn of bier.

Luxe sandwichlunch van restaurant Zuidam € 40,- p.p.

Anderhalf uur varen terwijl u geniet van luxe sandwiches van restaurant Zuidam. (eventueel uit te breiden met soep) Daarbij onbeperkt frisdrank, bier en wijn en desgewenst ook koffie en thee. Voor extra mogelijkheden zie ook de menukaart van www.restaurantzuidam.nl

Luxe tapaslunch  € 45.50 p.p.

Anderhalf uur varen terwijl u geniet van diverse tapas, brood en tapenades, gezellig gepresenteerd . Daarbij onbeperkt frisdrank, bier en wijn en desgewenst ook koffie en thee.

Twaalfuurtje van restaurant De Kolk in Spaarndam € 52,- p.p.

Boottocht van twee uur naar het pittoreske dorpje Spaarndam ten noorden van Haarlem en weer terug. Aan boord wordt het twaalfuurtje geserveerd door restaurant De Kolk in Spaarndam. Dit bestaat uit een soepje en twee belegde broodjes, waarbij u kunt kiezen uit vlees/vis/vegetarisch.

In overleg en tegen extra kosten is het  mogelijk om een tussenstop te maken en in het restaurant te lunchen.

Lunch op maat:

Uiteraard is het ook mogelijk om naar eigen invulling een lunchboot samen te stellen. Zie onze prijslijst voor de mogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om uw boottocht te onderbreken voor een lunch in bijvoorbeeld restaurant Zuidam, restaurant De Kolk in Spaarndam, paviljoen Loef of theehuis De Cruquius. En mocht u zelf een leuk restaurant aan het water in gedachten hebben, laat het ons vooral weten, wij denken graag met u mee voor een arrangement op maat.

Dieet of allergie?

Het is mogelijk om allergenen en dieetwensen direct door te geven.

Goed om te weten:

  • Elk half uur extra boothuur, incl. drankjes: € 8 p.p.
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW
  • Wijzigingen voor de cateraar kunnen uiterlijk drie dagen van tevoren nog worden doorgegeven.
  • Prijzen zijn gebaseerd op groepen van minimaal 10 volwassenen; bent u met minder dan 10 volwassenen, neem dan contact op over de prijs. Voor groepen vanaf 20 personen is korting mogelijk, vraag om offerte.
  • Diverse cateringmogelijkheden, zie de prijslijst.
  • Zelf extra drankjes en hapjes meenemen is toegestaan; bordjes en vorkjes zijn aanwezig
  • De opstapplaats is in overleg, zie de pagina opstapplaatsen voor alle opties
  • Op de boot is zelfbediening, extra bediening is mogelijk in overleg.

Extra mogelijkheden

  • Stadsgids voor 1 uur op de boot, t/m 12 personen € 40,-
  • Stadsgids voor 1 uur op de boot, vanaf 13 personen € 50,-