Haarlem heeft een rijke geschiedenis en prachtige monumentale gebouwen langs de oevers van het Spaarne en de diverse grachten en singels. Op de authentieke boten van de Waterkoets voeren onze schippers u langs de bezienswaardigheden van de stad. Of u kunt in overleg met de schipper zelf uw route bepalen. Heeft u langer dan een uur de tijd, dan varen wij u ook graag richting Spaarndam of Cruquius.

Vaartochten
Vaartocht van 60-75 minuten, zonder drankjes (inclusief op-afstaptijd) € 17 p.p.
Vaartocht van 60-75 minuten, met drankjes (inclusief op-afstaptijd) € 19 p.p.
Vaartocht van twee uur, met drankjes € 29 p.p.
Vaartocht van drie uur (met tussenstop), met drankjes € 37 p.p.
Nota bene: bij groepen vanaf 25 personen is korting mogelijk, vraag om offerte!
Wilt u uw vaartocht combineren met een borrel, lunch, diner óf activiteit aan de wal, kijk dan bij de andere arrangementen om ideeën op te doen!
Of kies voor de Picknickboot, gezellig met familie en/of vrienden (groepen t/m 25 personen) een feestje vieren op de boot, waarbij u zelf uw hapjes en drankjes meeneemt:
60-75 min boothuur voor 275,-, 2 uur boothuur voor 350,- en 3 uur boothuur voor 475,-. (Alleen mogelijk met starttijd vanaf 9.30 uur en tot uiterlijk 13 uur óf na 17.00 uur.)
Om u een idee te geven van de vaarafstand tussen onze opstapplaatsen in Haarlem en verschillende bestemmingen in Haarlem en omgeving zijn hieronder een aantal globale vaartijden aangegeven.
Globale vaartijden: minuten
Rondje rond centrum Haarlem: 50-75
Centrum en omgeving Haarlem: 60-90
Naar museum Cruquius: 50-60
Naar Restaurant en strandje Molenplas: 75
Naar haven Heemstede: 60
Naar restaurant en speeltuin Groenendaal: 70
Naar Spaarndam: 40
Naar recreatiegebied Schoteroog: 50