Gezellig samen varen en ondertussen genieten van heerlijke tapas! U kunt kiezen voor een informele setting met allerlei tapas op tafel óf voor een diner waarbij iedereen aan tafel zit. Op de salonboot is plaats voor maximaal 12 personen; op de zolderschuit kunnen maximaal 18 personen aan tafel dineren en is er plek voor ongeveer 35 personen bij een maaltijd in buffetvorm. 

Onze populairste tapasboten:  

Tapasborrelboot in samenwerking met Zuidam € 28,50 p.p.
Anderhalf uur varen met borrelplanken van restaurant Zuidam op tafel en daarbij vrij gebruik van bier, wijn en frisdranken. 

Tapasborrelboot in samenwerking met Vijn Partyservice € 34,- p.p.
Vaartocht van anderhalf uur met onbeperkt gebruik van bier, wijn en frisdranken. Op tafel etagères met tapas van Vijn Partyservice. 

Tapaslunch / luxe tapas borrelboot in samenwerking met Vijn Partyservice € 43,50 p.p.
Anderhalf uur varen onder het genot van luxe warme en koude tapas van Vijn Partyservice, op etagères gepresenteerd. Daarbij natuurlijk vrij gebruik van bier, wijn en frisdranken. 

Tapasdinerboot in samenwerking met Vijn Partyservice € 49,- p.p.
Vaartocht van anderhalf uur met een ‘shared tapasdiner’ (luxe warme en koude tapas) van Vijn Partyservice. Daarbij onbeperkt bier, wijn en frisdranken.   

Tapasdinerboot in samenwerking met Spanish Harlem
Vaartocht van anderhalf uur met vrij gebruik van bier, wijn en frisdranken voor € 24,- p.p.. Van tevoren bestelt en betaalt u zelf uw tapas bij Spanish Harlem (www.spanishharlem.nl). Wij zorgen er vervolgens voor dat uw tapas bij het aan boord gaan voor u klaarstaan! 

Denk ook eens aan het combineren van uw tapasboot met een activiteit, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan een museum, een wandelpuzzeltocht of een karaokeset op de boot; zie Varen + activiteit! 

Goed om te weten: 
• Elk half uur extra boothuur, incl. drankjes: € 5,- p.p.
• Alle prijzen zijn inclusief BTW
• Prijzen zijn gebaseerd op groepen van minimaal 10 volwassenen; 
bent u met minder dan 10 volwassenen, neem dan contact op over de prijs. Voor groepen vanaf 20 personen is korting mogelijk, vraag om offerte.
• Zelf extra drankjes en hapjes meenemen is toegestaan; bordjes en vorkjes zijn aanwezig
• De opstapplaats is in overleg, zie de pagina opstapplaatsen voor alle opties
• Op de boot is zelfbediening, extra bediening is mogelijk in overleg.  

Extra mogelijkheden 
Stadsgids voor 1 uur op de boot, t/m 12 personen€ 40,- 
Stadsgids voor 1 uur op de boot, vanaf 13 personen€ 50,-
Accordeonist, karaokeset, bierproeverij, etc. zie prijslijst 
Cava per fles €12,50