Heeft u iets bijzonders te vieren met familie of vrienden, en zoekt u naar een unieke manier om dit te doen? Wilt u een diner organiseren voor uw zakelijke relaties, en zou u graag iets speciaals regelen? Onze dinner cruise is een uitstekende manier om een bijzondere gelegenheid onvergetelijk te maken. Tijdens de speciale dinner cruise arrangementen van de Waterkoets vaart u onder het genot van een voortreffelijke maaltijd langs de hoogtepunten van Haarlem. Uw avond wordt volledig verzorgd, en het zal u en uw gasten aan niets ontbreken.

Wat de gelegenheid ook moge zijn, met een dinner cruise van de Waterkoets wordt uw avond gegarandeerd een weergaloos succes.

Varen en genieten met een dinner cruise

Culinair genieten in een authentieke sfeer? Met een dinner cruise van de Waterkoets weet u zeker dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Onze boten combineren moderne voorzieningen met de weergaloze stijl van voorbije tijden. Of u nu in besloten gezelschap wil varen op onze antieke salonboot of juist een dinner cruise voor een grotere groep wilt organiseren – bij de Waterkoets is een ideale avond gegarandeerd.

Dankzij onze professionele catering en aandacht voor detail wordt iedere dinner cruise een uniek uitstapje waar u nog lang aan zult terugdenken. Stap in de Waterkoets, en u ervaart een gezellig diner in een fantastische ambiance.

Boek nu een dinner cruise bij de Waterkoets!

De Waterkoets stemt uw dinner cruise altijd af op uw wensen. Hierbij houden wij rekening met uw culinaire wensen en de wensen van uw gasten. Wij bieden een aantal mogelijke routes door en rond Haarlem aan, maar u kunt natuurlijk ook zelf de bestemming van uw dinner cruise bepalen. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan zorgen wij ervoor dat uw avond altijd samenkomt zoals u voor ogen heeft.

Heeft u interesse in een volledig verzorgd luxediner op het water? De Waterkoets staat altijd klaar voor een geslaagde dinner cruise. U kunt eenvoudig contact opnemen via ons contactformulier om uw wensen te bespreken. Daarnaast zijn wij vanzelfsprekend ook telefonisch bereikbaar. Wij heten u graag welkom op het water.