Wilt u iets bijzonders doen vanuit uw bedrijf, of zoekt u naar een gezellig uitstapje voor familie en vrienden? Bij de Waterkoets kunt u een rondvaart in Haarlem combineren met een volledig verzorgd high tea arrangement. Tijdens de rondvaart in Haarlem voeren onze karaktervolle boten u en uw gezelschap langs prachtige locaties in en rond de stad, terwijl u uitgebreid van een authentieke high tea kunt genieten.

Heeft u dus een bijzondere gelegenheid, en lijkt een rondvaart in Haarlem met een high tea u wel een mooie manier om deze te benadrukken? Vaar mee met de Waterkoets en ontdek hoe bijzonder een boottocht kan zijn!

Ontspannen genieten op het water

Of u nu wilt netwerken of wilt feesten – de Waterkoets staat altijd garant voor bijzondere, sfeervolle momenten. Wij brengen u tijdens de rondvaart in Haarlem onder het genot van een high tea langs alle historische en natuurlijke hoogtepunten, en zorgen ervoor dat u nooit iets tekort komt. Daarbij heeft uw gezelschap alle gelegenheid om uitgebreid te ontspannen – onze salonboot biedt ruimte tot 12 personen, terwijl de zolderschuit voor groepen tot 50 personen beschikbaar is.

De Waterkoets staat voor genieten in een stijlvolle omgeving. Onze unieke aanpak sluit naadloos aan op uw wensen, waardoor u uw high tea rondvaart in Haarlem eenvoudig tot een gedenkwaardig succes kunt maken.

Boek een high tea voor uw rondvaart in Haarlem

Heeft u zakelijk of privé een speciale gelegenheid, en wilt u deze extra feestelijk invullen? In dat geval is een high tea rondvaart in Haarlem de perfecte keuze. Wij ontvangen u gastvrij op het water, en zorgen ervoor dat u samen met uw gezelschap een geweldige tijd kunt beleven.  Daarbij houden wij natuurlijk rekening met ieder detail – uw reis is van begin tot einde compleet geregeld. Zo kunt u zich in alle rust richten op uw familie, vrienden, collega’s of contacten.

Wilt u een rondvaart in Haarlem met een high tea arrangement boeken? Neem dan telefonisch contact op met de Waterkoets, of bereik ons via het contactformulier op de website. Wij bespreken graag de mogelijkheden van de high tea rondvaart in Haarlem met u.