diner 1Wilt u een familiereünie plannen, of bent u van plan een vrijgezellenuitje te organiseren? Zoekt u een uniek bedrijfsuitje, of wilt u netwerken op een bijzondere locatie? Met de Waterkoets kunt onder het genot van een hapje en een drankje gezellig varen in Haarlem. Van zakelijke evenementen tot privégelegenheden, bij ons kunt u samen met uw gezelschap genieten van de rust van de Haarlemse wateren. Daarbij heeft u tijdens het varen in Haarlem alle vrijheid om uw dag naar eigen inzicht in te vullen – onze cateraars kunnen perfect aansluiten op uw wensen, maar u kunt ook zelf uw eigen hapjes en drankjes aan boord meenemen.

Ontspannen varen in Haarlem

Heerlijk ontspannen op het water – het is de perfecte manier om een mooie dag door te brengen. Wat kan er immers mooier zijn dan in goed gezelschap genieten van een hapje en drankje in een prachtige omgeving? De Waterkoets kent dit gevoel als geen ander, en helpt u graag bij het plannen van het perfecte uitstapje.

Bij ons kunt u daarom volledig verzorgd varen in Haarlem en omstreken. Wij brengen u langs de historie van Haarlem, en varen in enkele uren naar één van de vele prachtige locaties die de stad en haar omgeving sieren. Van het karakteristieke stoomgemaal de Cruquius tot de recreatieplas de Mooie Nel en talloze andere bestemmingen – bij de Waterkoets in Haarlem wordt varen genieten!

Varen in de mooiste boten van Haarlem

Salonboot stijger nieuwe grachtDe Waterkoets brengt de stijl van vroeger tot leven. Wij varen in Haarlem met twee prachtige boten: een authentieke zolderschuit en een prachtige salonboot. Hiermee kunnen wij zowel in de behoeften van grote als kleine groepen voorzien – de zolderschuit biedt ruimte aan wel 50 personen, terwijl de salonboot met een capaciteit van 12 personen de ideale manier is om met een kleiner gezelschap te varen in Haarlem.

Onze arrangementen lopen uiteen van gezellige netwerkborrels en volledig verzorgde diners en lunches tot wijnproeverijen en zelfs authentieke high teas. Het zal u tijdens het varen in Haarlem bij de Waterkoets dus nooit aan iets ontbreken.

Wilt u ook een keer varen in Haarlem?

Een ochtend, middag of avond varen in Haarlem is de ideale manier om kennis te maken met de rijke geschiedenis en prachtige monumenten die de stad te bieden heeft. De boten van de Waterkoets brengen u langs alle hoogtepunten – u ziet de Haarlemse schouwburg, het Teylers Museum, molen de Adriaan en nog veel meer. Daarbij zorgen wij niet alleen voor een perfecte sfeer, maar ook voor een uitmuntende catering.

Heeft u zin om volledig verzorgd te varen in Haarlem? Vraag direct een offerte aan of stel uw vraag via ons contactformulier. De Waterkoets staat garant voor een fantastisch uitstapje, en wij werken graag met u samen om deze op uw voorkeuren af te stemmen.