Wilt u een familiereünie plannen, of bent u van plan een vrijgezellenuitje te organiseren? Zoekt u een uniek bedrijfsuitje, of wilt u netwerken op een bijzondere locatie? Met de Waterkoets kunt onder het genot van een hapje en een drankje gezellig varen in Haarlem en omgeving. Van zakelijke evenementen tot privégelegenheden, bij ons geniet u samen met uw gezelschap van een uitstekend georganiseerde vaartocht in een prachtige en ontspannen ambiance. 

Wij hebben voor u een aantal arrangementen samengesteld maar u heeft ook alle vrijheid om uw vaartocht naar eigen inzicht in te vullenWij werken samen met uitstekende cateraars en restaurants aan het water, die uw lunch, borrel of diner op de boot kunnen verzorgen. Maar het is ook mogelijk uw eigen hapjes en drankjes mee te nemen aan boord. 

Varen in de mooiste boten van Haarlem  

De Waterkoets vaart met twee prachtige historische boten: een zolderschuit én een salonboot. Beide boten zijn op stahoogte en voorzien van een toilet, verwarming, comfortabele zitkussens en mogelijkheid voor muziek. 

De zolderschuit is een robuust schip. Bij mooi weer kunnen de zijkanten en het dak van de boot open. Op het achterdek is een gezellige rondzit rondom het motorblok, voorzien van kussens. Bij regen kan het achterdek overkapt worden, zodat iedereen comfortabel overdekt en warm zit. Capaciteit bij een rondvaart: 40 personen; bij een borrel, lunch, of dinerbuffet: 10-35 personen en bij een lunch of diner aan tafel: maximaal 18 personen. 

In de salonboot waant u zich in de teakhouten kajuit met geslepen glas in de vorige eeuw. Bij zomers weer is het in de open achterkuip goed toeven en in de salon vóór kan het dak gedeeltelijk open. Met de salonboot vaart u met uw privégroep comfortabel en in stijl over de Haarlemse wateren. De boot is uitermate geschikt voor een intiem diner, zakenlunch, borrel, high tea of wijnproeverij voor maximaal 12 personen.