Ontdek Haarlem en omgeving vanaf het water en op de fiets! Met dit arrangement vaart een van onze schippers u met uw eigen groep een uur lang over het Spaarne en door de grachten en singels van Haarlem. Koffie, thee, frisdranken én eventueel een biertje of wijntje staan voor u klaar. Vervolgens stapt u van boord en wandelt u in ongeveer 5 minuten naar onze partner Rent a Bike, waar een fiets voor u gereserveerd is. U kunt de rest van de dag op uw eigen tempo de stad verkennen of bijvoorbeeld door het prachtige duingebied van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar het strand van Bloemendaal of Zandvoort fietsen.
Het programma omdraaien is ook mogelijk: eerst fietsen en afsluiten met een boottochtje; dan kunt u dit arrangement bijvoorbeeld uitbreiden met een ‘aangeklede’ borrel of maaltijd op de Waterkoets!

Kosten van dit arrangement (boottocht van een uur met drankjes + fietshuur): € 23,50 p.p.
Deze prijs geldt voor groepen vanaf 10 personen. Langer varen kan natuurlijk ook, net zo als het toevoegen van diverse catering. Voor een fiets met versnellingen, E-bike of tandem geldt een (kleine) toeslag.