Zakelijke rondvaart arrangementen in Haarlem e.o.

diner 1Varen en zaken doen gaan goed samen. Even weg van de werkplek, het ruime water op maakt het hoofd vrij voor nieuwe ideeën, onverwachte oplossingen of gewoon een goed gesprek. De salonboot is uitermate geschikt om met een klein gezelschap (maximaal 12 personen) in stijl te varen, op de zolderschuit kunt u een formele of informele bijeenkomst in groter verband plannen (maximaal 45 personen). Bedenk uw eigen arrangement of kies uit een van de volgende mogelijkheden. Alle arrangementsprijzen zijn geldig vanaf 10 personen.

Happy hour arrangement & netwerkborrel € 25,- p.p.

  • Vaartocht van anderhalf uur over het Spaarne, inclusief vrij drinken arrangement en diverse luxe noten.

Jopentocht € 20 p.p.

  • Eén uur varen met vrij drinkenarrangement en vers gebrande noten (maar ook uit te breiden met een lunch, dan wel een warm of koud hapjes), op- of afstappen bij de Jopenkerk. Eventueel te combineren met een bierproeverij in de Jopenkerk tegen meerprijs.

Break the day lunch € 27,50 p.p.

  • Een aangename onderbreking van de werkdag is een ongedwongen lunch op het water: ovenverse broodjes met ambachtelijke vleeswaren en heerlijke kaassoorten. Uiteraard met melk, koffie, thee en verse jus erbij.

Exclusieve lunch/diner op de boot

  • Wij werken samen met verschillende cateraars en horecabedrijven aan het water. In overleg met u stellen wij een passend arrangement samen. Informeer naar de mogelijkheden.

Groepsarrangementen

  • Onze boottochten zijn ideaal om te combineren met een activiteit in Haarlem en omgeving. Zoals het gemaal bij Cruquius bezoeken.

 

Voor meer mogelijkheden, kijk bij de arrangementenpagina.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.